Svaret på alla sömnlösa nätter & magproblem

Imorse ringde barnmottagningen upp passande nog efter ännu en hemsk natt.. Det brast för mig inatt & även imorse jag är totalt slut. Jag fick prata med en bra sköterska som gav mig en läkartid pt Wille under förmiddagen. Wiggo valde att åka till
Mormor medan jag & Wille åkte till sjukhuset.

Vi fick träffa en läkare som till en början pratade om kolik var på jag kände ”nej nej säg inte kolik & att du inte kan hjälpa mig för jag håller på att bli galen..” Men när hon fick sedan höra hans skrik & se hans utslag & höra mer på hur vår senaste tid varit varpå jag bryter ihop & säger att jag inte orkar mer så säger hon ändå att allt tyder på mjölkproteinallergi. Det vi ändå ställt oss in på att det är men alla intensiva amningstimmar & sömnlösa nätter med skrik har knäckt mig. Jag fick därför ersättning till Wille, mjölkproteinfri såklart att ge som tillägg. Amma men komplettera med flaska ersättning för att avlasta mig så att jag ska orka vara mamma vilket jag knappt gjort nu sista dagarna.

Summan av det hela kunde läkaren ge oss att Wille inte tål mjölkprotein & därav behöver special kost samt salvor mot utslag och eksem. Men hon tyckte även att det också lät som kolik, en kombo av mp & kolik. Samtidigt som det är skönt med ett besked är det såklart tråkigt att han kommer behöva specialkost framöver men såklart vill vi inte att han ska må dåligt.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer