SVAREN PÅ CANCER PROVERNA

För vad enda litet ljud, signal vibration som kommer ifrån min mobil så stannar mitt hjärta upp, "är det nu dem ringer.."? Jag går på nålar hela tiden, hela min kropp är så spänd att jag inte ens kan koppla av om nätterna. Det tog mig över fyra timmar att somna igår kväll trotts att jag egentligen var så trött & hade så ont att jag bara grät. Så har ungefär hela helgen varit. Jag har ingen energi, min kropp orkar inte, min kropp vill inte. Jag orkar inte fokusera, jag kan inte fokusera, jag tappar saker hela tiden, glömmer saker hela tiden, är på så dåligt vresigt humör hela tiden, ja inget är på topp just nu.


Det enda positiva i det hela är att läkaren från Linköping ringde för att nämna att de senaste vävnadsproverna visar inte på någon cancertumör men vi vågar inte ropa tjohej ändå. Ett sånt här vävnadsprov är ett ytligt prov, vad som döljer sig längre ner i själva såret är ingen som vet förens ca fyra veckor efter operationen. När vi ändå talar om operationen så verkar dom i dags läget ha skjutit upp den därav mitt ännu mer deppiga humör..

Från början fick jag höra den 5/3 "Du kommer vara opererad inom två veckor" Vilket sedan blev uppskjutet till den 6/4 & som nu ännu en gång är uppskjutet, jag tappar hoppet om att ens en operation kommer äga rum.. Ingen Måndagspepp här inte, im sorry.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
massor med kramar till dig fina och jag hoppas allt löser sig och att operationen blir av snart ❤❤
nouw.com/juliaelisabeth
frubergh
frubergh,
Jag hoppas snart det r blir bättre för dig 💞
nouw.com/frubergh
lindasofieolsson