Supergröt

Stupade i säng igår när Wille somnat. Han fick en alvedon innan nattning då febern visade 39,3 stackarn.. Vi alla somnade fort & fick några timmars sömn innan Wille vaknade & var ledsen igen, en till alvedon & 1h amning i mammas famn så somnade han om igen.
Idag är han lite piggare men fortfarande tagen av vaccinet.

Hela familjen har iallafall fått frukost i sig, jag åt en supergod glutenfri gröt med linfrön, torkade aprikoser & ägg. Så mättande som de bara är men toppade med jordgubbar blåbär, chiafrön & jordnötssmör. De där med jordnötssmör på gröten var dock inte min grej & jag fick besök av en blåbärstjuv så kort & gott åt jag gröten, jordgubbarna & chiafrön - proppmätt! Snart dags för storebror att åka till dagis & senare väntar en promenad för mig & Wille i det fina vädret! Vad gör ni idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Ligger fortfarande kvar i sängen och lillen har smugit till sitt rum här bredvid och leker 😍 snart blir det frukost och sen invänta lillens morfar som ska komma och hjälpa mig att hårdvaxolja sista lagret på det nyslipade golvet i vardagsrummet, sen kan vi äntligen flytta in allt där igen. Just nu är det kaos i hela huset typ 😅 Planerar också ut i solen efter lunch 😍
nouw.com/saynomore