STRESSENS MAMMA

Att jag aldrig kan lära mig att chilla lite, blir lite trött på mig själv ändå. Här sitter jag & känner hur de verkligen bubblar inom mig av stress. Hur varvar man ner? Hur sätter man så lite press på sig själv som möjligt? Jag lyckas inte. Wille somnade om imorse så jag gick upp & fortsatte med min "instabloppis" jag startade igår vilket jag nu ångrar, så mycket mer jobb med att sälja grejer som ska skickas.. Räkna porto hit & dit, så stressande. Men efter dagis lämningen tog vi oss en promenad med Emelie & hennes lille bebis. Ovant att möta sin bästa vän med barnvagn, men så kul att vi äntligen är där, det som vi pratat om - barnvagnspromenader tillsammans. En kylig promenad blev det innan vi vinkade hej då & jag tog ett stopp hos kiropraktorn. Kände när jag vaknade inatt hur ont det gjorde i ryggen så jag bokade en tid & nu känns det så mycket bättre. Lite "vila" & sedan försöka träna upp bål & rygg så ska ja nog bli av med all smärta. Det är snart dags att hämta hem storebror Wiggo hoppas på att vår eftermiddag blir bättre än igår. Känner mig tyvärr fortfarande rätt uppgiven.. Men det ger väl med sig hoppas jag!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Nåt som hjälpt mig otroligt mycket är att det inte se på det som trots, för det tillhör utvecklingen att barn gör så.
Tänk att om du som vet om alla känslor och har lärt dig hantera dem någorlunda om du tycker det är tufft, vad gör inte det lille barnet som är i full färd med att lära sig? Kanske kan det underlätta för dig med det i tankarna?
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Absolut förstår jag att det tillhör utvecklingen & han inte riktigt har koll på vad han gör. Men det är jobbigt och frustrerande ändå, speciellt dagar man själv inte mår bra eller har den minsta som kräver all energi & tid.
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Jag förstår det. Det måste vara otroligt tufft. Tänkte bara om du kanske ville ha ett annat sätt att se på saken? Det har hjälpt mig, kanske kan det hjälpa dig med 😍
nouw.com/saynomore
amanddafelicia
amanddafelicia,
Jag är En Sådan som INTE kan koppla av genon att ta en promenad eller ligga i soffan, det är stressande för mig men att däremot få sätta mig på en stol I köket Med en kopp kaffe när disken är inställd och köket är rent DET ger mig ny kraft! Kan handla om att bara sitta i 1-2 minuter men jag får helt klart my energi! Kanske är värt att testa det, liksom suga in att det faktiskt är rent (smuts och stök stressar mig iallafall) 🙈
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Nej inte jag heller.. jag måste ha det städat , hyfsat åtminstodnde för att kunna slappna av o Sätta mig ner i soffan osv. Att gå å lägga sig eller åka hemifrån med vetskapen att de är fullt av disk tvätt osv stressar mig enormt & har alltid gjort. De värsta sättet att starta en dag är att komma upp till ett kök med fullt av disk på bänkarna o diskmaskinen..
nouw.com/eschutz