Stressen kryper i hela mig

Godkväll

Andra dagen hemma med mina små. Vi vaknade upp straxt innan att Viktors klocka skulle ringa 05:30 efter en helt okej natt. Wille vaknade runt tolvslaget efter att ha sovit i tre timmar. Vi ammade i 50 minuter för att sedan få ta en powernap på 20 minuter innan han vaknade igen & visade sitt missnöje. Jag gav honom då ersättning & han sov sedan resten av natten - SKÖNT! Inte för att jag kände mig mer utvilad imorse mot igår tvärt om har jag vart extremt trött hela dagen & haft hemskt ont i huvudet men dagen har rullat på ändå.

Jag lyckades få in oss alla tre i bilen efter frukost för att åka till sjukhuset & lämna tillbaka tens - apparaten jag lånade under graviditeten. Eftersom att vädret var så fint & jag kände att frisk luft skadar inte precis tog vi oss även idag ut till lekparken. En timmas lek med Wiggo & Wille fick vila i vagnen innan vi gick in igen för att mysa i soffan.

Dagen har annars rullat på bra dock med mer utbrott från Wiggo, sämre tålamod från mig & Wille har haft en körig mage & därmed vart lite mer missnöjd. Jag är tröttare idag, känner mig otroligt stressad utan att veta varför ? Jag antar att jag har lite för höga krav på mig vad jag ska hinna med om dagarna här hemma. Det lixom kryper i hela mig för jag känner att jag borde hinna med så mycket mer än vad jag gör. Den här stressen, höga kraven det var exakt så här jag kände med Wiggo som nyfödd, inte bra alls..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sabina
,
Vad är det du stressar upp dig för? Vad är det du ska hinna? Din man får väl hjälpa till när han kommer hem! Är hemmamamma sedan 3 år tillbaka och jag njuter av att vara med mitt barn, hushållsarbete gör vi när maken kommer hem, det är bådas ansvar. Jag har fullt upp att vara mamma och inte hushållspersonal. Önskar så mycket att jag var i din sits! Försökt få syskon i 2.5 år utan att lyckas. Som det ser ut lär det aldrig bli något heller.. njut av barnen istället för att ha en massa måsten! Rätt som de är, är de stora och man har missat deras tid pga tvätt och städ samt matlagning. Kram. 💐