Stolt som en tupp

Klockan 05.10 imorse gick vi in till vår stora prins med paket & skönsång som vi dock avbröt. Han blev till en början tjurig för att vi väckte honom vilket vi aldrig annars gör då det är han som väcker oss men 30 sekunder senare mjuknade han & rev upp sina paket. Av oss fick han: en stor vagn till traktorn, en rundbalspress & en balvagn samt ett gäng olika skopor & lastare till sina traktorer. Han älskar ju traktorer så vi gick all in på det helt enkelt & hela morgonen har det lekts för fullt.

Under helgen hade vi kalas för vänner & familj då Wiggo fått massa fint av dem med både leksaker & kläder. Han fick också ett par skridskor så nu får pappa Viktor leta fram ett par han med. Idag ska vi leka leka leka & Wiggo har bestämt våfflor till middag. Jag försöker göra hans födelsedag till en toppen dag trotts att jag själv är så trött & dunderförkyld..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

A
A,
vad har ni för genustänk? Om ni bara ger honom traktorer har han ju ingen möjlighet att upptäcka annat. Bara för han är kille kan han leka med exempelvis dockor och annat icke mans relaterat ni borde tänka mer på att inte bestämma över Honom vad han ska tycka om. Ser också att han alltid har blått, svart eller grönt. Tänk om han gillar andra färger som rosa, röd, gul, lila?! Eller kan ni inte aceptera sådant bara för han råkar vara en kille ?
eschutz
eschutz,
okej. Jag har hört dig igen. Nu råkar han ÄLSKA traktorer, maskiner & diverse fordon vilket vi INTE har provocerat eller tvingat fram. Han säger själv att han älskar blått, det är hans favorit färg men han har röda & gula kläder med om du kanske missat det? Han är en kille & vi väljer hur vi vill att han ska klä sig & när det gäller leksaker är det han själv som bestämmer vad han gillar & nu är fallet så att han älskar traktorer & är en typisk "pojke" absolut inget fel med det.
nouw.com/eschutz
Zheeva
Zheeva,
Stå på dig mot dryga kommentarer!
ingen brydde sig för hundra år sen!

vart kommer Maskinerna ifrån? Traktorn med balarna vore perfekt 🥰
nouw.com/zheeva
eschutz
eschutz,
Alla traktorer o tillbehör är från märket siku. bilarna är köpta i ullared 🙈
nouw.com/eschutz
Zheeva
Zheeva,
Siku har vi också men minsta formatet 🤦🏼‍♀️😂 så blir lätt att hitta 😀
nouw.com/zheeva
eschutz
eschutz,
Aha okej 😊 vi kör skala 1:32 på alla hans maskiner o tillbehör från siku så att allt ska passa 😊
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229