Stolt mamma!

Hur går det med potträningen kanske ni undrar? Jag är så stolt över honom, han börjar fatta galoppen med detta. Imorse när han vaknade gick vi direkt till pottan & det blev dubbelt resultat. Jag var inte sen med att berömma honom & förklara att de är så här vi ska göra varje dag & varje gång man ska kissa eller bajsa. Han själv vart jättestolt när han lyckades! Så fick han ju klistra dubbelt upp i boken.

Jag har försökt att han ska vara lite utan blöja så han känner när han råkar kissa, att de faktiskt kommer kiss då men han har egentligen aldrig varit utan blöja då vi inte heller behövt lufta vid röd rumpa så för honom är de väldigt främmande att springa runt utan blöja vilket han inte velat när jag försökt. Men en sak i taget vi försöker påminna ofta om pottan istället. Totalt blev det 5 kiss-märken & 1 bajs-märke idag. Otroligt stolt! Nu ska vi se hur de kan gå imorgon när det är dagis också!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Heja Wiggo.
Tips kan va att ta på ett par kalsonger ist för blöjan så behöver han ej va naken om de känns konstigt föt honom. Visst man får räkna men en del tvätt 😅.
eschutz
eschutz,
Jag försökte de med men han ville verkligen inte.. Berrömmer istället att blöjan är torr varje gång 😊
nouw.com/eschutz