Starta eget företag & känn dig trygg

Inlägg i samarbete med Företagarna

Är du egen företagare eller drömmer om att starta eget? Med handen på hjärtat är jag en av dem som har en dröm om ett eget företag. Jag har alltid haft en dröm sedan jag var liten att äga mitt egna konditori, den drömmen kommer nog alltid leva kvar men skulle jag idag starta ett eget företag hade det varit för mina sociala medier främst blogg för att satsa här mer och få det mer proffsigt MEN detta inlägg ska inte handla om mina drömmar utan jag vill berätta för er om Företagarna. Det är en förening du som egen företagare kan vara medlem i oavsett hur stort eller litet företag du har så kan du få hjälp via Företagarna. I dag främjar Företagarna 70000 företag & 250 föreningar med målet att alla företagare ska ha samma rättigheter &
Möjligheter.

Exempelvis juridisk hjälp, hjälp vid olika situationer när företaget hamnar i någon sorts kris. Du kan även ta del av utbildningar, med försäkringar & ekonomi. Alltså med det mesta inom företagsamhet som kanske är svårt eller kännas väldigt främmande.

Det finns olika medlemsskap så du som är ensam i ditt företag kan också bli medlem och få stöd och hjälp av företagarna. Det finns även en förmånsapp att använda för diverse rabatter. Du som student kan också bli medlem. Skulle jag som bloggare och entreprenör starta ett företag skulle jag absolut bli medlem hos Företagarna för att få all den här hjälpen och tryggheten att någon kan hjälpa mig om det skulle krisa av någon anledning. Att driva företag krävs mycket ansvar, kunskap osv. Det är inget jag i dagsläget har men tackvare Företagarna skulle jag kunna lära mig mycket via utbildningar och även utav den hjälpen dem erbjuder, jag ska faktiskt redan nu kika in deras podd #företagarana & börja lyssna!

Kanske är det jag trottsallt som kommer starta ett eget företag? Det vore en dröm men det känns samtidigt så läskigt ! Har du nyligen startat företag eller driver redan ett företag ? Kika in Företagarna & berätta gärna för mig hur det är att driva eget företag utan anställda. Jag är så nyfiken. Till sist vill jag tipsa er om Årets företagare som går av stapeln den 11 Oktober för dig som är egen företagare eller inspireras av andra företagare & vill lära dig mer! Kika in & boka din biljett redan idag.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer