STANNA TIDEN!

Stanna tiden, jag hinner inte med. Just nu känns det som om tiden verkligen SPRINGER iväg. Wille är idag hela sju veckor, fattar ni han blir snart två månader, galet ! Om graviditeten ens gått hälften så snabbt som tiden efteråt gör så hade jag verkligen inte behövt klaga så mycket när jag var gravid haha. Jag har inte uppdaterat något direkt om Willes utveckling men tänkte det kunde vara kul att göra det mest för min egna del att kunna kolla tillbaka på senare.

Wille är en bebis som har stort närhetsbehov, han älskar att bli buren, vara nära & helst hos mamma. Men är han bara mätt & har en torr blöja så brukar de duga med pappa med. Men han gillar inte att ligga själv om dagarna, utan ska helst ligga i famnen/på bröstet vilket gör det svårt för mig att få saker gjorda här hemma. Han är tyvärr inte så förtjust i varken sele eller sjal, det funkar ibland men det är inget han föredrar.

Han växer så det knakar, de är väl det som skrämmer mig mest med att det går så fort. Han har växt ur sina babybest så vi har fått öppna upp dem & han har nästan växt ur sitt bedsidecrib. REDAN?? Wiggo bytte till spjälsäng när han var ca 5 månader & då fick vi sänka den direkt för han ställde sig upp direkt. Nu kommer vi få byta till spjälsäng säkert innan Wille ens är tre månader.. Han rullade runt första gången vid 5,5 vecka & nu går det av bara farten även i sin säng försöker han vända sig från rygg till mage, antagligen för att han tror han kan komma närmare mamma. . Han försöker att åla sig framåt dessutom när han ligger på mage. Ska han bli tidigare än Wiggo med att krypa tro?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Men guuuud vilken sötnos😍
nouw.com/johannna
eschutz
eschutz,
Saynomore
Saynomore,
Så söt! 😍 Pyjamasen med pandan var ju för gullig! 😩😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Visst är den 😍
nouw.com/eschutz