Söndagsångest - Det är svårt för er att förstå

Söndagsångest, den här veckan, den här helgen jag har aldrig vilat så mycket som jag gjort nu men ska jag vara ärligt har jag inte orkat annat heller. Min energi är så låg. Jag som innan gått promenader varje dag minst 6km om dagen har gått en svettig tung jobbig promenad på 3km denna vecka. Längtar tills jag blir mig själv igen. Denna söndag har alltså spenderats mest i soffan med magont & migrän men också med ångest inför morgondagen.

Imorgon har jag alltså återbesök på sjukhuset jag ska återigen svälja kameran vilket jag inte är så nervös över utan det som känns tungt är att behöva lämna bort Wille imorgon. Det blir första gången han är utan mamma & pappa under ett par timmar. Det är just det som känns jobbigt. Jag litar såklart på de som ska vara barnvakt åt grabbarna - mina föräldrar men att klippa ”navelsträngen” igen känns jobbigt. Jag minns exakt hur jobbigt jag tyckte det var med Wiggo. Han var ändå över ett år vid första tillfället, Wille är ”bara” bebis för mig.

Det är svårt för någon som inte haft riktig separationsångest innan att förstå det jag känner. Jag har haft huvudansvaret för honom i över 8 månader dygnet runt & innan det i 9 månader i magen. Klart det känns när jag inte ska vara där för första gången. ”Tur i oturen” att jag ska få lugnande på sjukhuset så det kanske inte känns så jobbigt ändå & Wille har ju brorsan med sig. Det kommer säkert gå bra det tvivlar jag inte på men det är ändå tungt för mig.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

jennymariaandersson
jennymariaandersson,
Lycka till imorgon!
nouw.com/jennymariaandersson
eschutz
eschutz,
Ajjy
Ajjy,
Det kommer gå bra ❤️
nouw.com/ajjy
eschutz
eschutz,
Tyvärr gjorde det inte det..😞
nouw.com/eschutz
Ajjy
Ajjy,
Tråkigt att höra 😔❤️
nouw.com/ajjy