Smärtsam undersökning - infektion i livmodern

Äntligen hemma efter ett par timmar på sjukhuset. Viktor kom hem & följde med mig & Wiggo har varit hos mormor under tiden. Det vart mycket väntan på sjukhuset men vi blev bra bemötta & fick komma in på ett eget rum rätt så snabbt så jag kunde lägga mig ner. Hela kroppen skakar, jag fryser så fruktansvärt & det gör så ont att jag har svårt att sitta upp.

Fick träffa en läkare som var riktigt bra & tog det på allvar. En barnmorska tog massa prover & stoppade sedan om mig med en filt. Vi fick som sagt vänta på provsvar innan läkaren undersökte mig. Självs undersökningen var inte alls kul, de är väl förvisso aldrig kul att slänga upp benen i gynstolen men det var allt annat än behagligt när hon undersökte livmodern, bara beröring över magen fick tårarna att spruta. Hon kunde därför rätt snabbt säga att jag har en infektion i livmodern.

Vi fick sedan vänta igen då det dröjde med svar på mitt crp vilket skulle vara avgörande om dem kunde skicka hem mig med antibiotika i tablettform eller om jag var tvungen att läggas in och få behandling intravenöst. Tillslut fick vi åka hem, med recept på antibiotika sol jag nu ska äta samt ett återbesök redan på Onsdag för att se så värdena sjunkit & att kroppen svarar på behandlingen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men oj stackars dig massa krya kramar ❤
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Millasmat
Millasmat,
Stackars dig! Ganska vanligt och vad bra att du åkte dit. Hoppas nu att du snabbt känner dig bättre.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Saynomore
Saynomore,
Usch, vad bra att du fick hjälp. Krya på dig 💜
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,