Smärta i hela kroppen!

En långpromenad i den härliga vårsolen. Ett stopp på mitt jobb för att hälsa på, ett uppskattat besök från fina kollegor trotts att Wille sov sig igenom hela besöket. Wille & jag vandrade sedan vidare upp mot stan, köpte kattmat & bröd samt årets första glass! Kände att jag var värd en magnum trotts min laktosmage. Gott var det & verkligen vårkänslor som tog över!

När jag kom hem var det som om någon tryckte på en knapp & jag kände mig så hängig. Frossa, feberkänsla, ont i hela kroppen ni vet hur det känns när man går feber det gör ont i hela kroppen. Huvudvärken kom smygandes & jag ville bara sova. Hela eftermiddagen har jag gått i en dvala & inte allt känt mig pigg, ska jag behöva bli sjuk igen?! Jag nämnde ju min hosta & halsont i morse men hoppades jag kunde slippa feber med.

Nu ikväll insåg jag vad som hänt, poletten trillade lixom ner när jag bytte om nu efter jag nattat Wiggo - MJÖLKSTOCKNING ! Därför Wille bara gnällt vid bröstet inatt, inte velat släppa min famn & därför jag vart öm i ena bröstet. Så nu sitter jag här fryser samtidigt som jag svettas & Wille har just somnat vid mitt onda bröst. Hääärligt minsann NOT! It hurts ..

Det finns iallafall mjölk! De andra bröstet finns så mycket i att det blir så här när Wille inte hinner med! Jaja bröstmjölk ska ju vara bra för huden med haha!

 xoxoEllen

  • Postad i: Momlife
  • Nära Söderlingsgatan -, Tranås

Gillar

Kommentarer

Usch vad jobbigt stackare, det är ingen lek att få mjölkstockning! haha det där med mjölk som sprutar överallt känner jag igen 😉
maddisenj.se
artibus
artibus,
Åh stackare...❤️
nouw.com/artibus
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
IP: 82.99.3.229