Smärta i hela kroppen!

En långpromenad i den härliga vårsolen. Ett stopp på mitt jobb för att hälsa på, ett uppskattat besök från fina kollegor trotts att Wille sov sig igenom hela besöket. Wille & jag vandrade sedan vidare upp mot stan, köpte kattmat & bröd samt årets första glass! Kände att jag var värd en magnum trotts min laktosmage. Gott var det & verkligen vårkänslor som tog över!

När jag kom hem var det som om någon tryckte på en knapp & jag kände mig så hängig. Frossa, feberkänsla, ont i hela kroppen ni vet hur det känns när man går feber det gör ont i hela kroppen. Huvudvärken kom smygandes & jag ville bara sova. Hela eftermiddagen har jag gått i en dvala & inte allt känt mig pigg, ska jag behöva bli sjuk igen?! Jag nämnde ju min hosta & halsont i morse men hoppades jag kunde slippa feber med.

Nu ikväll insåg jag vad som hänt, poletten trillade lixom ner när jag bytte om nu efter jag nattat Wiggo - MJÖLKSTOCKNING ! Därför Wille bara gnällt vid bröstet inatt, inte velat släppa min famn & därför jag vart öm i ena bröstet. Så nu sitter jag här fryser samtidigt som jag svettas & Wille har just somnat vid mitt onda bröst. Hääärligt minsann NOT! It hurts ..

Det finns iallafall mjölk! De andra bröstet finns så mycket i att det blir så här när Wille inte hinner med! Jaja bröstmjölk ska ju vara bra för huden med haha!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Åh fy lider med dig!!! Låg själv i sådan fruktansvärd mjölkstockning i början av veckan, har inte haft feber på 2,5 år så jag trodde jag skulle dö under dem 2 dagarna som mjölkstockningen höll i 😩
nouw.com/amanddafelicia
Usch vad jobbigt stackare, det är ingen lek att få mjölkstockning! haha det där med mjölk som sprutar överallt känner jag igen 😉
maddisenj.se
artibus
artibus,
Åh stackare...❤️
nouw.com/artibus