SKÖNHETSTIPS

-Sponsrat inlägg av Bangerhead Inlägget innehåller Adlinks från Adviral-

Ett stooort paket med skönhetsprylar från Bangerhead hämtade jag ut igår kväll när Viktor kom hem från jobbet. Super taggad på innehåller kunde vi inte hålla oss från att öppna det direkt igår kväll.

Paketet innehöll blandannat en stor adventskalender från Rituals - till mig själv! Det händer sällan sällan att jag unnar mig något i skönhetsväg ska ni veta. I år har jag alltså två kalendrar då jag redan fått en annan också. Jag hade denna från Rituals förra året också så jag vet på ett ungefär vad som väntas under 24 dagar.


Nästa pryl var ett paket till Viktor. Jag försökte först lura honom att de inte var till honom alls men han gick inte på det ett dugg! En fin box med fyra stycken parfymer från Ralph Lauren. Jag älskade doften från den röda.


Även jag fick mig en fin ask med en parfym & lotion från Moschino. Jag har länge kikat på denna parfym mest för att flaskan är så cool, likar en flaska med rengöringsspray men den doftar bra mycket godare än rengöringsspray kan jag lova er.


Sist ut var ännu ett kit med skönhetsprodukter från Rituals, jag älskade denna rosa serie från förra årets kalender och kunde inte motstå detta set med stora produkterna alltså inga mini varianter & med en produkt jag inte testat i så är det den stora pumpen med tvål.

Alla dessa ”kitt” fyndade jag från Bangerheads kategori med färdiga julklappar/presentkitt vilket är ett utmärkt tips till er som ska köpa julklappar nu. Det finns allt möjligt inom skönhet och parfymer i färdigs fina presentaskar. För visst känns det lite extra lyxigt med fina lådor fyllda av produkter ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Senaste nytt