Skolas in på nytt

Godmorgon

-Inlägg i samarbete med köketsbox-

Tisdag morgon & jag startar morgonen med en kopp kaffe & en rivig shot med rödbeta & chili. Frukost är inte min grej längre, illamåendet om morgonen sitter fortfarande i sedan graviditeten men jag försöker få i mig något så jag inte ska bli ett ”mamma-monster”.

Wille sover fortfarande men Wiggo kom in & väckte oss en stund innan Viktor skulle åka till jobbet så jag smög upp efter dom så att Wiggo inte ska vara ensam vaken. Försöker göra det bästa av denna morgon då det idag är dags för Wiggo att börja på dagis igen efter ett långt sommarlov! Det är nog på både gott & ont som han varit hemma så här länge. Förväntar mig en tid framöver med jobbiga lämningar nästan så det krävs en ny inskolning..

Dessa härligs produkter: en granola från Änglamark, kaffe från Lor & uppfriskande rödbetsshot från Rinkeby är få av många grymma produkter som fanns med i månadens box från Köketsbox. Kika in prenumerationstjänsten du också, starta din prenumeration redan idag & få chansen att testa på och hitta nya favorit produkter. Varje box innehåller 15-20 produkter med ett värde mellan 350-450:- men du betalar endast 199:-/boxen. Du kan själv välja när du vill avsluta prenumerationen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer