Skicka kort av klass

-Inlägg i samarbete med Optimalprint

Jag är så stolt att Optimalprint vill jobba med mig genom hela bröllopet, inför ett bröllop blir det en hel del såkallade trycksaker som beställs hem, save the date kort, inbjudningskort, placeringskort osv. Mest ser jag ju fram emot att beställa hem alla kort som tas under bröllopet men innan dess roar jag mig med att designa trycksakerna. Save the date korten gjorde jag ganska enkla, inbjudningskorten blev lite mer exklusiva & gästboken är den som hittils sticker ut mest med blommor. Annars har mitt tema följts med gröna blad & guld.

Jag vill såklart ge er alla som står inför olika tillställningar möjligheten att beställa hem kort av alla dess slag & personliga anteckningsböcker till riktigt bra priser. Ange koden ellen55 för 55% rabatt på alla inbjudningskort, tackkort osv.


Det vankas ju snart julkort, jag har beställt mina julkort från optimalprint de senaste 6 åren minst & kommer även i år beställa ifrån dem. Det är snart dags att styra ihop en fotografering här hemma för juliga kort, jag har nog en rejäl utmaning framför mig att få en 1,5 åring & en 4 åring att samarbeta, haha ! Kika in Optimalprint så länge, ni kommer inte bli bevikna!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer