SKÄRMTID FÖR EN 2,5 ÅRING

Godmorgon

Äntligen Onsdag, lillördag & snart långhelg med familjen. Natten har vart lite stökig med en storebror som inte vela sova, allt för mycket tankar som snurrat & hållt mig vaken men men det blir väl en dag av denna dag ändå. Just nu sitter jag i soffan med Wiggo som kollar på youtube, han får en liten stund nu på morgonen med tvn & youtube sedan är det inget mer förens möjligen ikväll. Vi har minskat drastiskt på hans "skärmtid" vilket jag är stolt över. Det kan tjatas ibland men han har börjat acceptera det att vi inte sätter på tvn klockan 4 om han vill gå upp då & vi har inte på tvn efter frukost alls.

Wille killen sover som vanligt, han har verkligen fattat grejen med att somna om på morgonen & att överlag natta honom i hans "nya" säng är så smidigt. Vet inte om jag ens vågar säga det jag just sa, jag lär få äta upp det men okej det är hyfsat smidigt med Wille just nu förutom att han har sånt temperament & viljor haha, lik sin mor i humöret även han.. Men tack vare att han sover fick jag möjligheten att dricka hela koppen kaffe varmt! WOW det ni, det krävs en applåd.

Älskar när affärerna rear ut blommor som blivit över efter studenthelgen. Fina rosor & brudslöja? tror det heter så, en fin bukett för ynka 20:- som har flera dagar kvar att ge pryder nu mitt kök. Älskar fina snittblommor!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer