Skapa fluffig grädde på nolltid

Inlägg i samarbete med PGW


Har du hört talas om en Gräddisfon? Kanske inte men då ska jag förklara för dig att en Gräddisfon är som en flaska med gas för fettbaserade vätskor tex grädde. Genom att fylla en gräddisfon med grädde & sedan ladda med patroner av lustgas så kommer grädden ut i luftig fluffig form, du slipper vispa & sedan fylla en sprits för att få ut grädden, det löser gräddisfonen åt dig. Patronerna du laddar din Gräddisfon med innehåller ren lustgas (N20). Inga konstigheter bara ren kemi när du på ett enkelt tryck får ut en fluffig härlig grädde från din Gräddisfon.

Du kan t.ex. superenkelt skapa magi i köket med en Gräddisfon & göra fluffiga såser till maten, vad sägs som en fluffig bearnaisesås? Eller fluffigt lyxigt chokladmousse till dessert? Gräddisfonen & lustgaspstronerna löser allt åt dig i köket !

Ska du imponera på barnen & slänga ihop en pannkakstårta till middag? Låg barnen hjälpa dig att spritsa ut lager av fluffig grädde med din gräddisfon. Du byter enkelt patroner till din Gräddisfon & du köper enklast dina lustgas patroner i olika storlekar från PGW. Varje patron håller till cirka 0,5l grädde & den håller sig fräsch i kylen i upp till 2 veckor om du fyllt din Gräddisfon med grädde. Paketen med patroner av lustgas som används till gräddisfonen säljs i 10pac & har ett väldigt lågt pris hos PGW. Se till att du alltid har reserver av lustgaspatroner till din Gräddisfon.

Du behöver inte bara använda ren grädde, Du kan som jag skrev använda ett fettbasserad vätska dvs sås på grädde i din Gräddisfon & få ut en fluffig sås att servera. Vill du ha det varmt lägger du din Gräddisfon i varmt vattenbad innan du fyller den med valfri fettbassersd vätska & en ny lustgas patron. Se till att imponera rejält på familj & vänner nu i höst med en Gräddisfon & lustgaspatroner från PGW så är du redo för att ta dina hemma kock kunskaper till en helt ny nivå! Jag kan själv tänka mig en Gräddisfon för att spritsa grädde till barnens pannkakor på nolltid eller trolla fram en magiskt fluffig chokladmousse till kvällsmys! Vad skulle du helst göra i din Gräddisfon?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer