Skapa en unik tavelvägg

Inlägg i samarbete med Posterstore

Tillsammans med våran sovrumsrenovering gjorde vi även om vår tavelvägg i samarbete med Posterstore. Jag är så glad att dem vill jobba med mig igen. Vi har haft kontakt länge nu & jag tror att detta är vårt fjärde samarbete. Jag är som alltid lika nöjd över deras produkter, kvallitet, leverans & kundservice. Jag fick mina produkter inom 24 timmar vilket är grymt bra. Posterstore levererar dessutom posters som är tryckta på miljövänligt Svenskt papper. Utbudet är alltid riktigt stort & brett så man hittar alltid posters & ramar som passar hemmets alla rum. Vi har faktiskt posters från just Posterstore i nästan alla rum här hemma. Det jag älskar med just posterstore är att man får så enormt mycket inspiration. Jag kollade igenom deras flik för just inspiration till tavelväggen. Vilket hjälpte mig i val av posters. Motiven är inspirerade av skandinaviska motiv som passar in hos alla, enkla men eleganta.

Vår tavelvägg innan satte jag bara upp tavlorna hux flux men nu mätte vi åt alla håll för att det skulle bli snyggt, jämt & perfekt. Jag har några fler posters på lager men jag ska suga på den karamellen om dem ska få komma upp här med eller om dem får hitta andra platser. Jag har två jag vill ha vid mitt skrivbord som ännu inte kommit hem.

Mitt bästa tips för att inreda hemma är att göra en tavelvägg. Jag älskar det, & just enkelheten i att du bara kan klicka hem nya posters som sedan kan förnya ett helt rum. Ibland behövs inte så stora grejer för att ett rum ska få ett helt nytt utseende. Jag valde som ni ser att gå i svart, guld & rosa tema med lite text också för att lätta upp allt. Summan av kardemumman kunde jag inte bli mer nöjd. ! Kika in utbudet av posters hos Posterstore & skapa din tavelvägg, jag lovar dig du kommer inte bli besviken!

Med min rabattkod Ellen30 ger jag er 30% rabatt på alla posters (gäller ej selections eller ramar) koden gäller t.o.m 20/2-2020

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Såååå snyggt 😍
nouw.com/linnealiebig
amandaevalilian
amandaevalilian,
sjukt snyggt! 😍
nouw.com/amandaevalilian
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh!! ÄLSKA deras posters!! är ju verkligen så sjukt fina 😍
nouw.com/matildaberlin