Skäms för mitt mående

Kroppen klarar inte allt, speciellt inte utan energi. Mår inte kroppen bra så fungerar inte allt i vardagen. Jag har kämpat i veckor i månader i ett år med dessa magsår. Jag mådde bra en tid där i somras men den tiden varade inte länge. Inatt har jag legat vaken mycket, sovit oroligt, vridit mig av smärta & ångest. Känner skam över att jag inte orkar med mitt jobb, vardagen bristen helt enkelt. Det tog emot att sjukanmäla sig imorse när jag skäms över mitt mående. Men någonstans måste jag tänka på mitt eget bästa.


Efter ett samtal med sjukvården ska jag nu bara göra det jag orkar & det jag känner för under helgen, det som får mig att må bra helt enkelt & på måndag får jag tillsammans med mitt team av läkare & specialister komma fram till en hållbar lösning för att jag ska ta mig igenom detta ännu en gång. Jag vill må bra, orka jobba, orka leka med barnen & orka träffa mina vänner & familj. Mitt trädgårdsprojekt har växt igen av ogräs , bröllopsplaneringen står helt stilla, ingenting lockar mig. Här ligger jag i sängen en Fredag jag borde vara på jobbet & ladda inför fredagsmys ikväll med familjen..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Förstår din känsla men har du riktiga kollegor så förstår dom ! Hellre att du är hemma & har chans att bli pigg någon gång och sätter dig själv i fokus än att slita ut dig & kollapsa totalt på jobbet
eschutz
eschutz,
Tack fina ❤️ De värmer ! Jag hoppas dem förstår men såklart känns det fel att sätta jobbet i ett visst läge när Ja vet om hur tufft de är !
nouw.com/eschutz
Madde
,
Ingen kommer tacka dig om du stupar på jobbet. tänk på dig själv nu 😞
eschutz
eschutz,