SISTA DAGEN ÄR HÄR!

Klockan närmar sig dagisdags, vi har haft en mysig morgon i soffan jag & min lille stora kille. Idag är hans sista dag på dagis innan lillebrors ankomst. Han får nu vara hemma tills lillebror har kommit & vi har kommit in i en ny vardag med två små killar & allt vad det innebär. Känns lite lustigt att nästa gång jag lämnar på dagis har jag med mig två barn i bilen en tvååring & en nyfödd!

Jag har lite att ta tag i idag, dels har jag skrivit en lista med städ & tvätt grejer som måste köpas. Det börjar ta slut på det mesta här hemma & är det något jag gör hela tiden numer är att gå omkring o plocka o städa överallt, rätt typiskt att göra det som höggravid har jag förstått.

Jag har också ett barnmorske besök under förmiddagen vilket jag har delade känslor om. Jag är så trött på att ränna där flera gånger i veckan bara senaste månaden har jag vart där fler gånger än vad en ”normal” graviditet har inplanerade besök hos mödravården under en hel graviditet.. Men vi får hoppas att besöket går bra iallafall. Förhoppningsvis är det efter dagens besök max två besök kvar. Ja jag har gett upp hoppet om att lillebror kommer innan den inplanerade igångsättningen..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer