SHOPPINGLISTA

Godmorgon

Fredag den 7 Juni & sommaren är verkligen här. Tänk så fort det kan gå ändå att bli högsommarvärme direkt. Jag ska dock inte klaga för jag svettas hellre än fryser, men det är svårt att veta alla gånger hur man ska bete sig med en liten bebis också. Wiggo är ändå stor nog och kan säga till om han är för varm, han går själv och dricker hela tiden medan Wille kan inte säga utan bara visa sitt missnöje. Han har haft svårt att sova när det är så varmt & vill mest amma vilket han såklart får. Nätterna har vi dock kört mer ersättning & jag blir mer & mer sugen på en Baby Brezza för att slippa stå med termosar med vatten och blanda nattetid, någon som också delammat men känt att en Baby brezza underlättat?

Idag är det omsagt Fredag & klämdag men pappan i huset är på jobbet ett par timmar så jag & kilarna har halva dagen för oss själva, vi får se vad vi hittar på men vi ger nog oss ut en sväng under förmiddagen iallafall. Jag håller på att skriva en lista med saker som vi behöver köpa inför renoveringen av Willes rum. Dels saker till själva renoveringen men också för att färdigställa hans rum. Han har ju inte mycket mer än en säng & en byrå, men jag klagar inte shoppa & inreda barnrum är typ det roligaste jag vet.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Baby brezza är guld!
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Jag har förstått de 🙈 synd att den är lite ”dyr”! Ja kan inte heller köpa begagnad då de finns spår av vanlig ersättning/välling med mjölk o Wille är så känslig så han tål inte saker med spår av mjölk måste de vara helt nytt. Fått byta alla flaskor då mjölkproteinet fastnar i plasten..
nouw.com/eschutz
Michellemolin
Michellemolin,
Vi har en baby brezza! Bästa köpet vi gjort till killarna! Haft den i snart 3 år! 😊
nouw.com/michellemolin
eschutz
eschutz,
Åh ja måste nog köpa en! Trött att stå o blanda o värma specuellt på natten..
nouw.com/eschutz