SEX SAKER OM MIG

Jag har aldrig varit en chipsmänniska men har på senaste börjat gilla chips mer & mer, skyller allt på Sourcream & bacon chipsen, kan inte sluta äta!! Dem godaste chipsen någonsin, eller tryffelchipsen tilll rödvin, men snälla !


Jag har aldrig varit utomlands. Det har aldrig blivit så & jag har heller inte känt något behov av att resa inom andra länder än Sverige. Är en hemmakär person som helst är hemma, gillar inte att sova borta på hotell eller liknande alls. Gör hellre utflykter över dagen för att kunna spendera natten hemma i min säng.


Jag har glömt hur det känns att vara hungrig. Sedan operationen i April kan jag inte känna hunger. Har inte känt den där typiska hungerkänslan i magen sedan dess, har lixom glömt hur det känns att vara hungrig?! Hoppas faktiskt att det kommer tillbaka, det skulle lixom underlätta att känna av när man är hungrig & inte låta det gå så långt till ett blodsockerfall varje gång.


Jag pillar alltid med mitt hår när jag är trött, de är nått typ av ticks som får mig lugn antar jag ? Jag vet inte men jag sitter & grejar & "drar" i håret JÄMT när jag är trött, kan komma på mig själv med att inte kunna sluta & låta mitt hår vara. Hur bryter man ett sådant beteende ? Jag vet inte? Har vart så här så länge jag kan minnas, när jag var mindre hade jag alltid tunnare med hår på ena sidan av huvudet för jag hela hela hela tiden grejade med håret på den sidan, det är bättre nu tack o lov.


Jag tycker egentligen inte att kaffe är gott men är beroende av en kopp varje morgon, jag blir inte människa utan en kopp kaffe men det smakar aldrig gott men jag måste dricka det ändå. Hur sjukt att jag varje morgon väljer att dricka något som jag egentligen inte gillar men känner att jag måste ha ?


Jag blir alltid stressad av två specifika saker det som alltid stressar mig & som jag inte lärt mig att hantera: 1 Om jag blir sen, jag blir så sjukt stressad om jag inte är typ en kvart tidig dit jag ska, vara ute i sista sekund ger mig panik i hela kroppen. 2. När det är kaos hemma, speciellt i köket. Även om det hör till vardagslivet med småbarn av att ha lite kaos hemma så stressar det mig enormt. det kan vara en grej som gör att jag inte kan sova på nätterna.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer