Sex saker ni kanske inte viste

Visste du att jag är rädd för kolhydrater? Att jag alltid tänker på hur jag vill renovera om andras hus? Här nedan får ni veta sex saker om mig som jag inte berättat förut!

Jag blir alltid sötsugen efter att jag ätit mat! Extremt jobbigt då jag vill hålla mig ifrån socker och sötsaker men min kropp skriker efter något sött när jag ätit mat! Måste måste måste stoppa i mig något, choklad helst!

Påtal om sötsaker är jag galen i Ballerina kladdkaka dom kexen ni vet. Jag har haft ett hemligt gömställe här hemma för att få ha dom ifred.

Jag har börjat frysa väldigt mycket & lätt speciellt på nätterna att jag nästan varje natt går upp ock klär på mig för att sedan somna om. Att tillägga är ju då att jag inte sovit med kläder, pyjamas sedan innan jag träffade Viktor.

Jag funderar starkt på att bli blodgivare. Även att jag har en viss nålrädsla så känns de som en bra utmaning och något bra som kan rädda liv! Jag måste vänta 9 månader efter förlossningen innan jag kan testa så jag får/kan bli blodgivare.

Alltid när jag är hemma hos någon så funderar jag på hur jag hade renoverat & inrett deras hus. Skulle vilja säga att jag i inrednings mässigt sätt är ganska kräsen och förstår inte hur många kan ha det som dom har det. Mönstrade tapeter, träfärgade möbler, blandad inredning osv. Inget för mig.

Jag är ”rädd” för kolhydrater & skulle helst inte vela äta annat än kött & grönsaker men så är jag så svag för tex ljust bröd med massa smör & ost. Min rädsla/ångest för kolhydrater hänger kvar sedan mina ätstörningar som än idag påminner mig. Jag önskar att jag kunde älska att äta pasta osv men det ger mig bara ångest istället. Något jag jobbar på hela tiden.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Måste också ha nåt sött efter maten 😩 Älskar att du också landat med rentvätten ovanpå byrån och inte i 😂 precis som mig 🙈
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Ah de är så störande !! Detta sockersug.. 😬🙈 men antar att de är kroppen som vill komma i balans från mat som kanske är rätt salt osv. Haha ja denna bilden är dock från dopdagen o den veckan var de kaos med all tvätt.. men ja har lugnat mig lite. Innan sorterade jag ut all tvätt samma dag som jag tvättade hade aldrig högar eller tvätt son låg o väntade på att bli sorterad men nu.. de kaN gå så långt att tvättkorgarna är fulla med rentvätt så de börjar skapas högar på golven med smutstvätt istället sååå olikt mig men något jag försökt jobba fram med stöd från psykologen var att välja något i vardagen som ja kan släppa på så jag inte ska konstant stressa runt här hemma. De fick bli tvätten även om de stör mig att ha mängder av t ätt att ta hand om. Igår blev en sådan dag. Alla tre tvättkorgar var fulla ned ren tvätt så de vart högar på golvet med smutstvätt..
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Det är ju jättebra att du jobbar på att försöka släppa på nåt så du inte stressar sönder dig 💖
nouw.com/saynomore
Johannagrahn
Johannagrahn,
Samma här med kolhydrater, har också har ätstörningar under större delen av livet. Sjukt hur länge sådant kan leva kvar 😟
nouw.com/johannagrahn
Fialisa88
Fialisa88,
Jag har hört att en frukt efter maten ska stilla sötsuget!
nouw.com/fialisa88
eschutz
eschutz,
De kan de säkert göra, jag har dock väldigt sällan frukt hemma tyvärr 😬🙈
nouw.com/eschutz