Sex saker jag saknar sedan jag blev mamma

Jag blev inspirerad av fina Laila Högfeldt som ikväll publicerade ett inlägg med saker hon saknar sedan hon blev mamma. Jag började själv fundera på vad jag saknar från tiden då jag inte var mamma. Det finns några få saker jag saknar, MEN hur mycket jag än kan sakna efter dessa saker så finns det det INGET jag hellre vill än att vara mamma till mina små killar.

1. Att få sova en hel natt - standard svar från alla småbarnsföräldrar antar jag. Jag minns inte när jag sov en hel natt senast & även att vi haft ett par barnfria nätter så har jag ändå inte lyckats sova vettigt. Saknar att kunna vakna till på morgonen och sedan få somna om och tillslut ligga & dra mig i sängen tills jag själv vill gå upp. Inte bli väckt flera gånger under natten & få starta dagen klockan 05 om inte ens tidigare.

2. Att få gå på toa ifred utan någon som rycker i dörren. Det är knappt värt att låsa dörren längre för då blir det bara kaos från utsidan. Jag har till o med lärt mig att gå på toan med ett barn i famnen. Här sitter vi inte på toan i onödan tvärt om kan de gå en hel dag innan ja ens lyckas ta mig dit.

3. Precis som toabesök saknar jag att kunna ta en lång skön dusch i min ensamhet. Ansiktsmask, raka benen, hårinpackning åh! Det har hänt TVÅ gånger sedan Wiggo föddes.

4. Att inte bli granskad för allt jag gör. Jag får ständigt pekpinnar och ”råd” från folk som tycks ha rätten att lägga sig i hur jag gör med mina barn. Hur jag sätter regler, gränser, uppfostrar osv.

5. Att få kunna ha de städat o fint i mer än fem sekunder. Det är ständigt leksaker över allt i hela huset & att få ha de fint på soffbordet är bara att glömma.

6. Att få bestämma själv på tvn! Här hemma är Wiggo någon ”tv-hitler” vi streamar ju de mesta från Netflix, youtube och olika playtjänster men vill jag kolla på något blir det världens utbrott. Wiggo ska bestämma & det ska alla veta..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

josse
,
Haha här hemma är vi noga med att turas om på tven, Milo vill ju helst gärna alltid också bestämma men det är bara att upprepa; Milo lite, mamma lite och pappa lite, så alla får titta eller hur? Man får turas om.
Så brukar det funka hyfsat ändå även fast det såklart kan bli protester 😊
eschutz
eschutz,
Tro mig ja försöker 😬🙈 ja byter när han lämnar rummet ibland lyckas jag typ som att han glömt vad han just kollade på men sen så fort videon är slut o de kommer upp nya val ska han välja 🙈 vi kollar ju mest på youtube. Men ibland kan han gå med på att kolla på ”bebisarna” dvs unga föräldrar
nouw.com/eschutz
malinskaos
malinskaos,
åh herre gud va jag känner igen mig i alla punkterna. De är sannerligen ingen dans på rosor. Som mamma ger man upp mycket men man får så mycket fin kärlek tillbaka. ❤️
nouw.com/malinskaos
eschutz
eschutz,
Härligt att ni känner igen er 🙈
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
1,2 och 6 här med 😅😂
nouw.com/saynomore
Sanna,
Känner igen mig 😂 3an får jag iallafall till ett par gånger i veckan tack vare en snäll sambo 😇👍🏻 jag har som rutin att ha lite hemmaspa i bardummet på onsdagar och söndagar och då tar han ut barnen på en lång promenad ✌🏻 lika så som att han får ett par timmars egentid till vad han vill 👍🏻
instagram.com/sannafrankesjo
eschutz
eschutz,
Va skönt ! 😇
nouw.com/eschutz