Serie tips

Jag har aldrig aldrig aldrig vart den typen som följt serier MEN på senaste har jag blivit det. Det började med Störst av allt som jag tror ingen i vårt avlånga land har missat eller hur? Sedan började vi se på Lucifer på Netflix som var så bra speciellt första omgången mot slutet blev det lite för mycket för mig.

För inte så längesedan började vi sträck kolla igenom Innan vi dör som är riktigt riktigt bra! DOCK hatar jag ju att vi nu måste vänta en vecka mellan varje avsnitt, det förstör hela grejen. Även om de kanske är det som är grejen på riktigt med serier men ska jag orka följa så vill ja kunna se avsnitt efter avsnitt. Så i väntan på fler avsnitt började vi i helgen att se Heder som jag också vill rekommendera er. Vi har sett alla 8 avsnitt som finns att se & jag läste just att säsong 2 inte kommer förens 2021 - inte okej!


Har ni tips på serie? Gärna Svensk serie då ja tycker dem är enklast att följa också.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
JAg har precis tittat på gåsmamman. Känns som om jag var sist i hele sverige med att böra titta på det. HAha 😋 finns 3 fulla säsonger och avsnitt 1 och 2 ( på s. 4a) har släppts på c-more.
nouw.com/aaphoto