Sätt din sexuella hälsa i fokus

Inlägg i samarbete med Kinoshopping

Sexuell hälsa är inte något vi ska skämmas över

Det glädjer mig att allt fler öppet pratar om välmående inom sexuell hälsa. Även jag själv har haft personliga problem att yttra mig inom detta ämne men helt ärligt det är inte något vi ska skämmas över eller hur? Jag vill just därför här & nu berätta för er om ett mycket spännande paket som jag fick hem från Kinoshopping i veckan. För er som aldrig hört talas om Kinoshopping är det en erotik butik som har alla sexleksaker du kan tänka dig, massageoljor, glidmedel, underkläder & spel, allt för ditt sexuella välmående.

I paketet fanns en lufttrycksvibrator Womanizer premium. Dessa sexleksaker som stimulerar klitoris med lufttryck har blivit en riktig poppis & dem är grymma jag lovar er. Helt klart varenda krona. Men du behöver inte bara använda en lufttrycks vibrator som Womanizer vid klitoris utan även kan stimulera tex bröstvårtor Just denna Womanizer jag fått hem finns i flera olika färger. Den har 12 intensitets nivåer, autopilot med tre nivåer, den är väldigt tyst & även vattentät. Du laddar den enkelt med en usb-sladd. Du kommer garanterat inte bli besviken på din Womanizer.

Vill du inte ha ha en Womanizer finns det otroligt mycket annat hos Kinoshopping, både för dig som singel eller för dig som lever i en relation med partner. Det spelar ingen roll vad du har för kön för det finns något för alla & även inom diverse olika kategorier. Jag vill såklart hjälpa er alla för att ni ska värna om er sexuella hälsa & välmående & har såklart en rabattkod till er som är ELLEN15 som ger er 15 % rabatt på ALLT hos Kinoshopping. Koden gäller t.o.m 31/3 så skynda att klicka hem era favoriter. Kanske överraska er partner med något extra till Fredagsmyset? Sätt ditt välmående, din sexuella hälsa i fokus denna månad.

Koden ELLEN15 ger er 15% rabatt på allt hos Kinoshopping t.o.m 31/3

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer