Samsova med två barn

Godmorgon Torsdag

.. Längtar tills ungefär år 2025 då mina barn är stora nog att inse vad sömn är.. Ja godmorgon på er, världens tröttaste mamma har ni här. Inte bara trött nej förkyld IGEN också. Så ont i halsen & min röst låter som jag vet inte vad, ungefär som om jag rökt ett paket cigaretter & druckit lite för mycket whisky varje dag i 30 år. Ja ni fattar grejen jag är hes! Vad hann jag vara frisk, två dagar eller? Så trött på min svaga kropp som inte kan stå emot några baciller.

Som ni förstår efter början på detta inlägg så lyser sömnen med sin frånvaro här hemma. Från kl 00:30 har jag haft Wille i min famn tills vi gick upp 6:15. Han har skrikit om jag gett flaska, skrikit vid bröstet inget har dugit & han har inte kunnat ligga själv heller. Jag jag alltså halvt suttit upp hela natten & från 04 har vi också haft Wiggo i sängen mellan oss. Mysigt kanske många säger med att samaova med sina barn men jag klarar inte det. Det räcker lixom att dela säng med Viktor. Jag måste ha space när jag ska sova för att jag ska kunna sova. Jag måste kunna röra mig fritt i sömnen, om jag inte kan det får jag panik & kan inte sova helt enkelt.


Nu ska vi göra oss redo för dagen. Jag jag just druckit min juice, det går lättare nu men hag måste skölja ner med något efteråt för att inte kräkas. Wiggo har ätit frukost & nu ska barnen få kläder innan vi kan åka mot dagis. Wille & jag har en lista med grejer att klara av innan vi hämtar hem storebror & tar helg ! 

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer