saker jag stör mig på

- Jag kan störa mig extremt på när folk använder vissa ord, tex FÖRIS alltså nej snälla det låter så fel i mina öron, så töntigt på något vis, för mig har det alltid hetat dagis & kommer alltid heta dagis punkt. Stör mig även på när folk kallar varandra för gumman, eller när ett par kallar varandra för babe eller typ baby, usch haha !

- Personer som inte har barn som ska lägga sig i hur jag eller andra föräldrar uppfostrar & tar hand om sina egna barn. Eller tex när någon som inte har barn säger " jag ska absolut inte göra så.. när jag får barn" Typ "mitt barn ska aldrig få äta socker, förstår inte hur man kan ge ett barn kakor & saft" eller när en person utan barn ska påpeka att jag gör fel osv osv, ni fattar. Man har INGEN ANING förens man själv sitter där med barn hur man kommer agera.

- Jag stör mig extremt på att allt vegetariskt & veganskt ska efterlikna allt som inte ät vego. Typ "köttfria köttbullar" NEJ det är inga köttbullar om dem inte innehåller kött. Veganskt bacon?! men snälla ät bacon på riktigt istället.. om du inte vill ha kött, ät en morot istället, måste allt efterlikna det m

- Att volymen höjs under reklam på tvn & när det höjs när det är musik i vloggar på YouTube. Jag kanske har blivit gammal men den där skillnaden på ljudet är så jobbig.. kan man inte bara hålla en o samma ljudvolym hela tiden?

- När man ändrar på ett vinnande koncept. ex när en resturang ändrar på en grymt bra meny typ en burgare, byter ut & förnyar men använder samma namn ? Det är inte samma burgare då okej ?! Eller som nu när coca cola gjort om sin bero både till utseende & smak - INTE OKEJ?! hallååå!


 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

detanonymasinnet
detanonymasinnet,

Kan ju ärligt erkänna att jag och min pojkvän kallar varandra för baby, det är lite gulligt ändå 😂❤️

nouw.com/detanonymasinnet
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Jag kallar min partner babe 🙈

nouw.com/borderlinegirl
melindabohman
melindabohman,

Så kul att läsa vad andra stör sig på 😊

nouw.com/melindabohman