Så rädd för mig själv

Jag erkänner att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här men jag tänkte förklara för er hur jag mår & vad som hänt senaste dagarna. Idag är det Torsdag så det är snart två dygn sedan allt hände. Jag hade nattat barnen som vanligt straxt efter 18 i Tisdagskväll & jag åkte ner till Coop för att handla lite smått. Viktor skulle vabba på dagen efter dvs igår då Wiggo har fått borelia & var lite hängig på Tisdagskvällen ville vi hålla honom hemma.

Klockan var 18:30 när jag åkte ner till Coop , vi har ju ca 700 m dit så det ska inte ta lång stund för att bara åka & köpa te. Men från att jag parkerade bilen & gick in i affären är allting svart. Där inne ramlade jag ihop. Jag fick mitt livs första & förhoppningsvis sista epilepsianfall. Jag minns ingenting. Jag minns bara att jag gick runt där inne & en i personalen kom för att fråga om ja mådde bra nu. Jag fattade ingenting & sekunder efter det kommer två ambulansmän fram till mig. De börjar fråga hur ja mår, lysa mig i ögonen o säger till varandra ”ena pupillen är större” dom frågar om jag tagit droger vilket jag såklart inte har & sedan får ja följa med in i ambulansen.

Dom gör massa tester på mig försöker få mig att förklara vem jag är men jag vet inte ens själv vem jag är. Jag kan inte mitt personnummer, inte min adress eller ens svara för vad jag gör på Coop. Jag får låsa upp min telefon & dom letar efter min mammas nummer eftersom jag säger att jag är 18 år & bor hemma hos mamma. Jag är så orolig & rädd. Vad tusan händer ?! Är detta en fälla? Ja skulle ju bara köpa te.. Jag känner dock att någonting är fel då min tunga är helt bortdomnad. Eftersom jag har såna minnesluckor & vittnen sätt mig ramla ihop inne på Coop i ett krampanfall så måste jag följa med ambulansen till sjukhuset.

Efter några timmar på akuten & en hel del prover så ska ja få åka hem. Läkaren förklarar att jag har fått ett epilepsianfall & där brister allt för mig. Innan har ja bara legat där tyst i chock typ. Men när han säger epilepsianfall så rasar hela min värld. Hur blir de med allt i vardagen? Jobb? Jag får inte köra bil tills utredningen är klar. Ja man kommer utreda detta vidare om det verkligen rör sig om epilepsi eller om ja ”bara” fått ett anfall för att min kropp är på tok för svag med dåliga värden.

Jag är hemma nu, sjukskriven trött & mörbultad. Fick en hjärnskakning på köpet när ja föll ihop i betonggolvet på Coop. Nu tar vi en dag i taget & jag hoppas att jag snart är på benen igen !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Usch! Så hoppas att du mår bättre Snart! Skickar positiv energi! Kram ❤
nouw.com/fialisa88
annaengborg
annaengborg,

Fy vilken otäck upplevelse 😔❤️ hoppas du mår lite bättre snart och får reda på om det "bara" var ett anfall eller inte ❤️ skickar massa styrke kramar 🤗

nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Verkligen otäckt..inget jag reflekterade över då, var i sån chock men nu i efterhand är ja så rädd att de ska hända igen.. 😔❤️
nouw.com/eschutz
Louise
,

Hoppas du snart mår bättre! ❤️ Kan det inte vara en biverkning av vaccinet?, med tanke på att detta var första gången

eschutz
eschutz,
Läkarna trodde inte det, då skulle de kommit närmare med att ja tog vaccinet nu gick de 6 dagar från vaccin tills ja fick anfall
nouw.com/eschutz