SÅ JÄVLA NERVÖS

Jag har svårt att smälta gårdagens samtal, jag vill inte tro på det förens det verkligen händer. Jag är så lättad men samtidigt så nervös. Jag ska genomgå en stor operation, en operation som förhoppningsvis är slutet på detta jävla helvete. Ni som kanske inte förstår alls vad jag kommer gå igenom så ska jag operera bort en del av min magsäck pga svårläkta blödande magsår med misstankar om cancer. Jag är totalt livrädd.


Just nu läser jag igenom papperna jag fick hem för några veckor sedan vid inskrivningen. Det har nog inte riktigt slagit mig eller rättare sagt har jag inte riktigt velat inse hur allvarligt allt är & hur allt kommer bli. För er som verkligen följt hela denna resa vet om min rädsla & dåliga mående kring detta & rädslan om cancern & komplikationer. Jag försöker nu planera mina sista dagar hemma & alla förberedelser som krävs inför operationen & min sjukhusvistelse. Vad behöver jag ta med mig ens? Jag vet inte hur länge jag kommer befinna mig i sjukhusmiljö.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

J-A,
Lite tips att ha med: mysiga strumpor! Man får ju låna kläder av dem, tom underkläder, men just strumpor är trevligt att ha med. Laddare och hörlurar till mobil kan vara bra, och tillgång till podcasts. Med din operation kan jag tänka mig att du kommer behöva ligga ner mycket, så sittande grejer kanske blir knepigt. Att vara lite längre på sjukhus kan sabba huden i ansiktet, vet inte varför men jag fick alltid problem med huden efter några dagar. Så kanske ansiktsvipes och en snäll mjukgörande ansiktskräm kan vara bTips ra.

Hoppas det kommer gå bra på operationen
delight.blo.gg/