Så fina detaljer till hemmet

-I betalt samarbete med Frapp.se

Jag har hittat en ny favorit sajt som har så mycket fint till hemmet Frapp.se har över 15.000 inredningsprodukter till hemmet, riktigt brett utbud av allt du kan tänka dig. Låt oss här & nu fokusera på Cult Design som levererar otroligt fint hantverk av keramik. Både fina dekorationer men också tallrikar, muggar fat osv i finaste keramik i olika utföranden utav form & färg. Jag misstänker att det är ett tecken på att jag blivit vuxen på riktigt när jag uppskattar riktigt fint porslin men också fina inredningsdetaljer, ja ni vet ju att jag älskar inredning riktigt mycket.
Kolla in dessa otroligt fina jul dekorationer till att börja med, jag gillar ju inte traditionellt julpynt som röda tomtar & starka färger men dessa var så fina.

Något som ligger mig mer varmt om hjärtat än julpynt är ändå fint porslin. Jag samlar ju redan på en del porslin i annat märke men har fastnat för detta fina också ! Svart är ju min favorit efter grått. Älskar att kunna matcha en he dukning med tallrikar, fat, muggar & även kannor. Här finns även superfina ljuslyktor från Cult i matchande serie. Denna serie med keramik från Cult heter Orient & är nu på riktigt bra kampanjpriser. Det finns allt från glasunderlägg, till olika mattallrikar, pasta skålar, uppläggningsfat, kannor & ljuslyktor av olika slag, även vaser & muggar såklart. Du kan välja mellan olika färger på allt så du kan skapa din matchning på dukningar. Välj mellan färgerna, vit, svart, grå eller röd. Min favorit är helt klart svart & grå.

Har du inte redan klickat dig vidare till Frapp för att kika in deras stora utbud av inredning så gör det så fort du läst klart detta, missa inte alla grymma kampanjer !

 xoxoEllen

Gillar