Så blir du av med mjäll

-Inlägg i samarbete med Mjällbusters

Är du en av dem som drabbats av mjäll? Har du testat olika schampon men ändå får återkommande mjäll då har jag kanske det rätta tipset för dig nämligen Mjällbusters. Ett mjällschampo som är framtaget för skandinaviskt klimat, specifikt utformat för dig som är aktiv & behöver ett bra schampo för att inte få återkommande mjäll i hårbotten. Mjäll är en typ av svamp i hårbotten som måste bekämpas från grunden för att den inte ska återkomma. Mjällbusters är ett riktigt effektivt mjällschapo som du först använder varje dag under fem dagar, sedan trappar du ner till 1-2 gånger i veckan & därefter kan du njuta av ett hår fritt från mjäll.


Mjällbusters innehåller ämnet ketokonazol som aktivt bekämpar mjäll i hårbotten, den ta fighten & bekämpar mjällen en gång för alla. Det många inte vet är att mjäll ofta hör ihop med din mage, att du kan ha obalans i mage & tarm & kan där med behöva kostillskott för att balansera ditt ph-värde. Du kan också bekämpa mjäll genom att undvika att gå ut med blött hår vintertid, även undvika att ha huvudbonad. Använder du hårprodukter som vax, gele osv använd skonsamma produkter som du enkelt kan tvätta bort då rester från hårprodukter kan trigga till mera mjäll.

Så har du drabbats av mjäll & inte lyckats bli av med det? Rekommenderar jag dig då att testa mjällbusters mjällshampo, ge det en chans, du kommer bli av med all mjäll på nolltid & därefter kan du njuta av ett friskt & härligt hår utan mjäll helt enkelt! Detta schampo funderar såklart till både män & kvinnor & är såklart receptfritt Du handlar alltid tryggt & säkert ditt schampo direkt från hemsidan via länken längre upp i texten & det är alltid fri frakt inom Sverige.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer