Roliga nyheter !

Dagen börjar lida mot sitt slut, jag har längtat efter sängen sedan jag gick upp imorse. Så trött. Med tanke på att jag haft & har groteskt ont i magen att jag knappt kunnat äta eller bära Wille. Hoppas på något som kan hjälpa efter återbesöket på Måndag.

Till roligare nyheter så hämtade jag hem en stolt & glad Wiggo som hållit sig med bara kalsonger hela dagen på dagis utan olycka. Så stolt över honom! & han är lika stolt han med & taggad på att få välja en traktor i leksaksaffären när han är blöjfri!

Nu kikar vi på ”Innan vi dör” & lär somna vilken sekund som helst. Dagen har vart lång & vi har gjort mycket. Lämnat prov på vc, 8 mån kontroll på bvc, röjt & börjat sälja av onödig inredning här hemma. Vad har ni gjort idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Har ni besök på BVC vid 8 månader? Här har de börjat med hembesök då (och vi bor i samma län)
eschutz
eschutz,
Ja egentligen skulle de vart ett hembesök men de har blivit ombokat av flera anledningar tre gånger så när vi skulle hitta en ny tid fanns de ingen tid som passade. Så eftersom vi känner vår bvc sköterska så väl nu efter tre år så sa hon att vi kunde ta de på BVC istället då hon inte kände att hon behövde komma hem till oss igen 😊 Det blev enklast så för alla !
nouw.com/eschutz