Renoveringsstatus

Ni som följt mig länge vet att jag i samband med husköpet pratade om en kalkvägg. Jag har sagt så många gånger under dessa två år att jag skulle ta tag i väggen men aldrig kommit dit. Men rastlösheten tog över igår & jag köpte hem spackel & drog ihåg . Eftersom tapeten tunt vår öppna spis var en strukturtapet hade jag två val 1, renoveringstapet 2. Spackla hela väggen följt att slipa. Jag var helt inne på renoveringstapet först men det slutade med spackel som ni förstår.

Första halvan gjorde jag igår & det var svårare än jag väntat mig men idag gick det mycket lättare & fortare dessutom. Nu ska allt torka ordentligt innan jag ska slipa & sedan det roliga : Måla med kalkfärg! Mitt färgval är inte så otippat en grå nyans. När det gäller färgval här hemma kommer nog alla rum på sikt vara vita eller gråa i olika nyanser, endast barnen som har lite färg. Viktor sa blankt nej till att måla om i Wiggos rum igen men jag ska iallafall piffa till det med lite nya detaljer!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Haha, har också gjort vår vägg (fast bredvid murstocken) med grå kalkfärg i vintras typ 😂😍 Är det murstock där? I all välmening, tänk på att den förmodligen kommer krita av sig isf 🙈 Lycka till, jag tyckte det var lite svårt att måla men det var första gången för mig 😅
nouw.com/saynomore