Rädd för mig själv

Godkväll hörrni, vilken dag återigen. En rörig dag minsann, ja i mitt hjärnkontor dvs. Det började ju imorse med kaffet & såsen (läs här om du inte förstår vad jag menar). Vi tog oss sedan till barnens mormor för lek, bus & fika! Jag åkte ner för att hämta ett paket då jag fick ett infall att vi skulle baka semlor & bjuda mormor på. Hallonsemlor blev det! Supergott. Wiggo valde en semla med hallonsylt & hallongrädde, jag & mamma tog nutella istället för sylten SÅ GOTT!

Semlan gjorde mig både ännu mer vimsig & gav mig mer ont i magen. Jag glömde min nocco på biltaket?!? & sprang runt här inne & förstod inte vart den var tills jag kollar ut efter posten & ser den på biltaket! Skrattade lite åt mig själv samtidigt som jag blir lite rädd för mig själv, vad glömmer jag här näst?

Nu har jag just tvättat bort en lermask igen, min hy är kaos verkligen, hormoner, stress, choklad? Jag vet inte men den är kaos. Har också just druckit upp en stor kopp detox te. Dags att ta hand om mig själv från insidan & ut.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer