Rabattkod Protein.se 2020

-Inlägg i samarbete med Protein.se

Vi befinner oss mitt i sommaren, semestertider för de flesta men vissa kanske redan har bröjat jobba & tänka på en hälsosammare höst så här efter sommaren & allt extra gott man stoppat i sig under semester. Inte sant ? Hur som helst vill jag tipsa er om riktigt bra kosttillskott som kan hjälpa dig på traven att komma i form igen, kanske behöver du bara extra vitaminer & mineraler? Kanske har du tänk att komma igång med löpträning eller har du just börjat styrketräna ? Oavsett vad du har i tanken eller vad du har för mål kan bra kosttilsskott vara nödvändigt för att nå bästa resultat


. Protein har stort utbud av diverse kosttilsskott som passar alla oavsett om du är en riktig atlet eller som jag en person som tränar på hobbynivå för att uppnå en hälsosam kropp. Jag har länge använt mig av kosttilsskott från Protein, blandannat Fettförbrännande proteinpulver, kollagen & Energi & lust kosttillskott. Jag älskar alla tre & det är produkter jag genuint kan rekomendera. Själva proteinpulvret köpte jag innan min operation & idag använder jag den inte i fettförbrännande syfte utan för att jag ofta har svårt att få i mig extra protein & behöver fylla på kroppen mellan mina små måltider. Kollagen har jag märkt så stor skillnad på framförallt mitt hår men även min hud, & dessa kapslar för "Energi & lust" har fått mina humörsvägningar att bli såååå mycket bättre !

Koden ELLENS25 ger er 25% rabatt hos Protein.se

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Har hört mycket om dom men har inte testat dom än
nouw.com/2barnsmammaochfru
eschutz
eschutz,
Kan verkligen rekomendera dig att testa 😊 Finns även provsmaks påsar på alla pulver att beställa innan man beställer en stor burk !
nouw.com/eschutz