Q&A - Mest ställda frågorna

Det är dags att svara på lite frågor igen. Jag är verkligen så dålig på att svara på kommentarer osv tyvärr så här nedan har jag samlat de mest frågade frågorna på senaste tiden & ger svar på alla här & nu istället.

Är du fortfarande sjukskriven? - Nej, jag har avbrutit min sjukskrivning, så jag är inte längre sjukskriven & hoppas att jag slipper någonsin gå igenom samma procedur igen.


Vet man varför du fått magsåren? - Nej tyvärr inte. Dem hittar ingen orsak, det dem senast funderat på är att det ändå kan röra sig om en inflamatorisk tarmsjukdom som bara är lite svår att hitta. Med tex chrons kan man lättare få magsår. Min mage verkar väldigt känslig & såklart kan stress, ångest & psykisk ohälsa påverkat min mage negativt till att inte läka men helt 100% vet man inte någon orsak.


Hur mycket har du gått ner ? - Jag vill inte prata rena siffror & vikt så jag själv vet hur lätt man kan triggas negativt av det. Men jag har gått ner för mycket på helt fel sätt. Jag har gjort en ohälsosam viktnedgång som jag hoppas kunna balansera upp så fort jag lär mig äta på nytt sätt.


Har du sagt upp dig eller är du tjänstledig? - Jag är tjänstledig några månader först innan jag bestämmer mig för att säga upp mig. Bara jag trivs med nya jobbet kommer jag säga upp mig från min tjänst i kommunen. Har dessutom bara fått en provanställning på nya jobbet.


Hur får du alla samarbeten? - I de flesta fall är det företagen som mailar mig & är jag intresserad förhandlar vi vidare kring ett kommande samarbete. I vissa fall är det jag som kan ha mailat företaget i fråga för ett samarbete. Allt handlar om att marknadsföra sig rätt. Jag vet att det blivit många samarbeten nu, vilket är en miss av mig. Men det är också Oktober November Deecember som är högsäsong för alla influencers i olika storlekar, det är nu alla företag vill maxa samarbeten inför black friday, jul osv. Det kommer alltid en lugnare period efter jul & nyår.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer