Q&A - Frieri & bröllop

Hur gick frieriet till?
- Jag har säkert pratat om detta innan, vi förlovade oss 2012, Viktor friade på julafton 2012 genom en kärleksförklaring på en Sten. Han hade pikat om att jag skulle få en Sten i julklapp så när jag öppnade det största paketet & hittade en Sten blev jag så arg tills jag började läsa vad som stod, så grät jag så tårarna sprutade av lycka!

Hur tog ni beslutet om att gifta er?
- Ja vet inte om detta räknas som del två av frieriet ? Kanske inte men iallafall så fick jag en feeling på morsdag, jag solade & Viktor låg i hängmattan en bit ifrån. Jag skickade en snap ”ska vi inte gifta oss” sen började vi fundera prata & diskutera. Två dagar senare var vi helt överens om att gifta oss till sommaren 2021 & jag ringde & bokade vigsel!

Gifter ni er till i kyrka eller borgerligt?
- Vi kommer gifta oss i kyrka, i samma kyrka som båda barnen är döpta i. Jag har alltid sagt att ska jag gifta mig ska jag göra det i Säby Kyrka.


Blir de ett stort bröllop?
- Nja inte så stort som jag drömt om innan men allt känns så rätt. Vi vill ha ett avslappnat bröllop med de närmaste.

Kommer ni ha festen i anslutning till kyrkan?
- Nej! Det kommer vi inte att ha.

När gifter ni er?
- Vi kommer gifta oss sommaren 2021 exakt datum kommer jag inte avslöja här nu.


Vems efternamn kommer ni ta & var det ett självklart val?
-
Vi kommer ta Viktors efternamn & jag kommer alltså heta Ljungbäcker. Det har vart ett självklart val från oss båda sedan länge tillbaka, barnen heter ju redan Ljungbäcker.


Vad kommer bröllopet ha för tema?
-
Lite lantlig stil skulle jag nog säga, det är så jag tänker just nu iallafall.Varför gifter ni er när ni ändå redan gjort helt fel & skaffat barn först ?
-
Skulle inte säga att vi gjort fel någonstans. Kanske om vi levt för många många år sedan men idag finns de inget rätt o fel. Vi skaffade barn först & gifter oss när våra barn får vara med vilket jag tycker är så fint! Vi gifter oss av kärlek men skulle även säga att de är av lite säkerhet också.


Kommer barnen få vara med på hela bröllopet? Eller kommer dom ha barnvakt ?
- Barnen kommer vara med tills dom somnar. Bröllopsfesten kommer hållas där dom känner sig trygga & kommer ha möjlighet att somna när dom inte orkar mer. Jag vill fira hela dagen med
barnen.

Vad ser du mest fram emot?
- oj allt! Hela dagen ! Att få gå in i kyrkan & säga JA till min älskade kärlek! xoxoEllen

Gillar

Kommentarer