provsvaren har kommit

I torsdags fick jag ett samtal från min läkare som gjorde skopiundersökningen för nån vecka sedan. Provsvaren hade kommit & såg ändå bra ut. Inga bakterier eller tecken på allvarligare sjukdomar som att den kraftiga infektionen i tarmarna skulle vara av cancer, det är helt uteslutet vilket gjorde mig lugn. Däremot vet dom ännu inte vad som orsakat magsåren & den infektion som var väldigt kraftig. Jag ska utredas vidare & det ska tas nya prover för att se om det kan röra sig om chrons samt att jag kommer få göra nya skopi undersökningar inom den närmaste tiden. Mina mediciner har fortfarande inte hjälpt tyvärr men jag känner att läkaren tagit detta på allvar & släpper mig inte bara som jag vart med om tidigare där läkare inte hittat fel på första undersökningen & då bara låtit det vara.

Nu har dock min sjukskrivning gått ut, jag är återigen mammaledig Viktor börjar jobba igen efter helgen. Blandade känslor. Jag kommer ju klara det, men han har ju ändå avlastat mig med att ta barnen mycket även om jag ändå gjort mycket hemma & inte tagit det fullt ut så lugnt som jag kanske borde alla gånger men stressen har ju minskat med tanke på att han som sagt tagit barnen så jag kunnat pyssla med annat i den mån jag orkat. Det är ju mycket det som stressat mig innan att jag inte hinner något alls när jag är ensam med barnen & framförallt när allt ska klaffa med tider för Willes vila & dagis lämning/hämtning. Jag är mer stressad de dagar jag har Wiggo på dagis, jag kopplar av mer när båda barnen är hemma & jag inte har tider att verkligen anpassa allt annat efter.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
du kanske kan ha Wiggo hemma tis eller tors med ett tag om du känner att det inte kommer funka att va mammaledig som innan och förklara varför till förskolan eller så fortsätter Viktor ta ut föräldraledighet för Wiggo en dag/nån dag i veckan ett litet tag till för ni kan ju ta ut ledighet samma dag för olika barn

Bara så du inte får ett återfall nu när du börjat bli bättre men inte är helt bra. Även fast det känns dumt mot Viktors jobb så är det för en kort tid och intw på heltid om ett tag istället😘 men allt kanske kommer gå bra med😊 Det löser sig på nått sätt!🤗
eschutz
eschutz,
Jag har tänkt den tanken med att ha honom hemma mer men samtidig vill ja att han ska ha sina dagar där för han behöver det speciellt med tanke på hur känsligt o jobbigt de vart med alla lämningar o de nu fungerar så bra ! Snart är det ju höstlov o då blir han hemma helt eftersom 15timmars barn inte får gå när det är lov och semester. tänker att vi får ta de som de kommer. Blir de för stressigt får vi ta det då hur vi ska lösa det. tanken är ju fortfarande att Viktor ska vara pappaledig vissa fredagar. Att han ska ta en annan dag i veckan skulle bli svårt för hans jobb att lösa det rent praktiskt. En fredag är lättare än en tex tisdag/torsdag.
nouw.com/eschutz