Produktiva dagar & givande psykologsamtal

Livet rullar på, dagarna går i ett & jag hade önskat att dygnets timmar räckt till för allt som ska hinnas med & allt vi vill hinna med. Förra veckan bestod av vab & snoriga näsor men till helgen piggade vi alla på oss. Fredagen spenderade barnen hos mormor & morfar så vi kunde jobba. Helgen har sedan bestått av grillkvällar, med god mat dryck o trevligt sällskap både fredag & lördag ! Jag hann även med att jobba ikapp lite på kontoret i helgen med sånt som hamnat på hög under alla vabb dagar.

Idag måndag har vart en riktigt produktiv dag på jobbet, stolt att ja hann med så mkt pappersjobb, älskar verkligen mitt jobb med kombinationen av administrativa uppgifter varvat med jobb ute hos kunder.

Jag har även idag haft givande samtal med min psykolog. Verkligen hittat rätt person att prata med & vi har haft samtal minst en gång i veckan den senaste månaden. Idag fick jag i ”läxa” att testa på Mindfulness för att varva ner, koppla av & koppla bort. Jag gav det ett försök ikväll men måste ge de mer chanser. Lockades av så mkt annat så de gick inget vidare .. Har du testat Mindfulness ? Hjälper det ? Hr du några tips kanske ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer