PREMIÄR X2

Jag måste börja med att säga tack tack tack till alla fina meddelanden, kommentarer, pepp & stöttning jag fått senaste tiden & senaste dagarna. Det värmer verkligen så TACK !

Idag är jag lite piggare än igår även om jag fortfarande har ont såklart men jag tänker inte sätta min fot på sjukhuset nu förens min tid för gastroskopin. Jag hade ju själv inte planerat att åka in till akuten igår men det var ju läkarens beslut att dem behövde kolla upp mig. Jag ska lämna ytterligare prover på vårdcentralen på måndag.

Men idag då, LÖRDAG: Vi startade helgen & dagen med ett besök i badhuset. Det vart premiär för Wille & som han älskade det. Med oss var även Emelie & Lincoln. Smågrabbarna plaskade för fullt & hoppade från kanten, ja sittandes såklart men dem blir nog lika modiga som Wiggo en dag dem med. Efter badhuset somnade Wille som en stock & sov i över två timmar.

Nu är jag nyss hemkommen från ännu en premiär idag. Biopremiär för Wiggo. Han var riktigt spänd, taggad & förväntansfull. Jag hade dock läst fel på tiden så vi var väldigt tidiga så väntan blev lite väl lång men filmen började & Wiggo höll för öronen. Han är min son i det läget, höga ljud är inget för oss så han höll för öronen. När det var en kvart kvar av filmen fick han nog & tyckte att dem kunde sätta på youtube istället på den enorma tvn, så ja vi åkte hem innan bion var slut på Wiggos begäran. Men nu är vi några erfarenheter rikare.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt