Power MCT - minska sötsug & bränn fett

-I samarbete med Fitnessguru

När jag levde mitt lite överdrivna ”fitnessliv” 2015 så levde jag på Fitnessgurus produkter just därför känns det extra kul att jag idag får chansen att jobba med dom! Igår fick jag hem ett spännande paket med nyheten MCT - power oil. En olja med smak av vanilj som förbättrar kroppens återhämtning, med ren C8 raprylsyra samt astaxantin som ökar den fysiska styrkan samt minskar utmattning, reducerar muskelskador & som inte det var nog skyddar även astaxantin cellfunktionen under hård träning. Men de bästa av allt är att oljan även ska minska sötsug & hjälper till att bränna fett. MCT oil finns även som ren olja utan ”power” hos Fitnessguru.

Jag klickade även hem aminosyror med smaken mango & vitaminer för kvinna. Jag går minst 1 powerwalk om dagen nu mer & ska straxt börja med lite styrketräning igen också. Jag har en svag kropp som behöver bygga nya starka muskler & nu har jag bästa hjälpen att boosta kroppen!

Vill du testa något av det som jag just klickat hem eller andra produkter från Fitnessguru så har jag såklart en rabattkod att dela med mig av till er! Det finns riktigt många olika produkter av kosttillskott för alla hos Fitnessguru. Jag jag tidigare använt deras proteinpulver i mina smoothies som jag älskade!

Koden SCHUTZ15 ger er 15% rabatt hos Fitnessguru

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt