Positivt tänkande underlättar i motgångar

Jag har alltid velat tro att allt som händer runt omkring oss, med oss osv händer av någon speciell anledning, att det finns en orsak till att saker o ting sker även att det är meningen att vissa saker ska bara ske. Det är lite lättare att hantera saker som händer om man tänker så. Precis som vårt bröllop, ja tror att de va meningen att vi skulle flytta bröllopet de va inte meningen att vi skulle gifta oss sommaren 2021 helt enkelt.

Lite svårare är de väl att tänka att man blir sjuk av en anledning tex som allt med min mage, ja fick inte magsår & behövde opereras bara så där. De måste finnas en anledning men som ingen bara kom på.. Nu när ja ska opereras igen sker ju det pga första operationen misslyckades - den nya operationen sker av en anledning & de va därför meningen att vi skulle skjuta upp bröllopet för att jag troligen kommer vara ny opererad under sommaren.

Även om allt känns ganska jobbigt just nu, ja ska ändå genomgå ännu en operation, bli av med min magsäck och få ställa om mitt liv så försöker jag vara så positiv jag kan. Det kan lixom inte bli värre än vad det redan är eller hur ? Att hela tiden tänka positivt är något min mamma alltid försökt lära mig. Man löser inte problem om man hela tiden tänker negativt ”nej det går inte” man måste vara positiv även om det känns piss & åt helvete med allt, det blir inte bättre av att tänka negativt & ge upp innan man ens försökt.

Så mitt råd till er, försök att tänka positivt genom alla svårigheter & motgångar. Försök att se att saker o ting sker av en anledning & att det finns en mening med allt oavsett om det sker till din fördel eller inte. Var positiv inte negativ det kommer gynna dig i längden !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,

Verkligen🙏