Planera barnkalas

Inlägg i samarbete med Partykungen - Adlinks från adviral

Om mindre än en månad har vi en ettåring här hemma! Det är ganska svårt att greppa, han föddes ju nyss? Jag vet att det låter så klyschigt att säga så men det känns verkligen som om han nyss föddes & nu fyller han ETT år! Galet, helt ofattbart hur snabbt detta år har gått. Familjens minsta & sista pusselbit är inte längre en bebis utan en liten pojke !

Hur som helst så planerar jag nu hans första kalas. Livets första födelsedag, en stor dag även om han själv inte kommer minnas den. Men det är stort för mig. När Wiggo fyllde år hade vi ett stort kalas med familj och släkt. Jag har haft ångest & känt att ”Willes kalas måste också bli stort” men vi tänker bara bjuda närmaste ändå. Det får räcka sen får han skälla på oss i efterhand om han tycker det blev orättvist.

Jag har beställt hem grejer till hans kalas från Partykungen dom har verkligen ALLT för alla kalas & partytillfällen. Jag har tidigare beställt till både födelsedagar, dop osv. Jag sökte enkelt på ett årskalas och fick upp ett brett utbud av diverse pynt & dekorationer. Jag har endel sparat sen tidigare kalas så jag behövde inte så mycket. Partykungen har också massor av godsaker, snacks , godis & drickor för alla tillfällen!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt