Piffa till hemmet med enkla medel

-Inlägg sponsrat av Posterstore-

Inramade favoriter i mitt hem

I helgen har vi gjort om här hemma eller rättare sagt piffat till det lite. Som ni kanske vet så har jag sedan tidigare påbörjat en tavelvägg med olika inramade posters. Nu har jag utökat den väggen & fyllt på med fler fina posters och ramar i svart & guld. Jag gjorde dock en liten miss så det blev en vit ram men jag lovar jag ska fixa till det. Men annars så börjar jag bli nöjd med vår fina vägg med tavlor. Lite tema kärlek, svartvitt, med inslag av rosa. Vi ska snart måla om hela rummet och då kommer detta bli rummets fondvägg. Jag är ju inget fan av mönster på väggarna utan gör hellre så här en stor tavelvägg. Då kan man också enkelt förnya & byta ut vackra posters när man känner för det.

Utöver vårt sovrum fick även vårt kök två nya posters vilket passade perfekt. Jag hade tröttnat på tavlor med styckningsschema & vips på har vi en mumsig blåbärspaj & en halvnaken tjej som äter pasta. De andra två hade jag sedan innan som även dem kommer från Posterstore. Går vi vidare genom huset så fick även vardagsrummet en ny touch. Lite med fridfullt med naturmotiv som passade så bra!


& till sist så var det Wille som fick lite tavlor. En urgullig bokstavstavla och en tavla med luftballonger. Här gjorde jag också ett fel men det får jag ordna till senare. Jag trodde jag beställde denna i en storlek större samt att jag hade valt till en matchande men de glömde jag visst när jag skiftade från att beställa från telefonen till datorn.
MEN kort & gott jag älskar Posterstore & vi har alltså deras fantastiska ramar & posters i hela vårt hus. Jag älskar hela grejen att jag enkelt kan byta ut när jag tröttnat på en poster eller vill förnya ett rum. Posterstore har ett brett utbud av posters & ramar så att du själv kan skapa fina gavelväggar till hemmets alla rum.

Med min rabattkod ellenschutz30 ger jag er hela 30% rabatt på alla posters ( ej selections & ramar ) Koden är giltig t.o.m 17/9-2019 00:00 Så skynda nu att fynda & fyll era väggar men fin fina posters & ramar.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Sååå fint verkligen!
nouw.com/johannagrahn