PEPSIMAX SODASTREAM

När jag såg att Sodastream kommit med nya smaker & till min lycka pepsimax var jag ju helt klart tvungen att testa. Kan verkligen en "hemgjord" pepsimax smaka lika bra som originalet. Jag har inte vart ett fan av sodastream smaker lika cola & cola zero innan utan har endast använt min sodastream till andra smaker & främst kolsyrat vatten. Men nu kanske det blir ändring på det?

I helgen köpte vi hem dessa nyheter & jag gick göra ett blindtest. Alla som känner mig vet att pepsimax ligger mig varmt om hjärtat speciellt på burk. Så vi fixade en flaska, ställde den på kylning så den skulle vara lika kall som burken med den riktiga pepsimaxen.

Nu till det stora pepsimax testet:
Kände jag skillnad? - Svar ja, men det var precis.
- Utseende: Identiskt
- Smak: Väldigt väldigt likt riktig pepsimax. Att få exakt samma smak & med samma bubblor som det finns i en 33cl burk är svårt men jag skulle jämföra denna sodastream pepsimax med de 1,5L flaskor man kan köpa för även om det ska vara samma i burk & flaska så känner jag skillnad.
-Slutbetyg: 4/5 pepsiburkar. Jag kommer helt klart varva alla burkar pepsimax med att sodastreama själv främst för att tänka lite på ekonomin kanske. Jag blev förvånad att en sodastream pepsimax kunde bli så lik den "riktiga".

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Och var kan man köpa dessa? 😍
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Jag köpte på Elon, men har hört att dem ska finnas på citygross, gekås & elgiganten samt att beställa från sodastreams egna webbshop.
nouw.com/eschutz