PEPP & MOTIVATION

Måndag mina vänner ! Hur har er vecka startat? Min startade med jobb 06-15, full rulle med både företagsstäd & hemstäd, en bra kombo med lite av det mesta. Lunch på kontoret med härliga kollegor, de är inte ofta jag har lunch samtidigt med mina kollegor, jag jobbar mest själv & då äter jag hellre på språng mellan kunderna, en dålig vana som jag måste bryta. Ska jag nu ta tag i träningen & bli lite hälsosam måste jag skärpa mig rejält med maten så kanske magen läker lite lättare på köpet.

Påtal om det hälsosamma livet jag försöker komma in i så har jag just kört av veckans första pass med fokus på rumpa & mage, tänk så mycket det kan bränna i musklerna utav simpla övningar med kroppen & ett gummiband. Jag körde av ett pass framför barnprogram på tvn efter kvällsmaten. Härligt nu är jag dock dubbelt så sugen på choklad haha! Mitt choklad & sötsug idag har vart brutalt, skyller allt på den mensvärk som kommer smygandes livet med en livmoder helt enkelt. då krävs det choklad för att överleva månadens västa vecka. Hur ska vi kunna peppa varandra till ett hälsosammare liv? Mindre choklad, mer träning & hälsosam mat! Har ni några tips?

Sämsta bilden jag publicerat på länge men vad gör man inte när bristen på sol är brutal! Älskar dock mina nya träningskläder, såååå sköna & snygga såklart!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Startade veckan med en tvättid, haha.. hoppas du får en fortsatt fin vecka 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
annaengborg
annaengborg,

Jag strävar också för ett hälsosammare liv, däremot så har jag haft väldigt mycket hjärnspöken genom åren som inte har underlättat proceduren. Numera har jag accepterat kroppen man får efter en graviditet och förlossning. Mitt mål just nu är att ha lite koll på vad jag äter, ta lite mer grönsaker än pasta kanske, äta lite mindre portioner. Det är maten som är boven i dramat hos mig, det i kombination med att jag verkligen inte kan förbjuda mig att äta saker. Då vill jag bara ha det ännu mer 😂 Nu käkar jag mycket frukt, nötter eller lite yoghurt om jag är sugen på nått. Som du säger så blir man ju oerhört sugen på choklad en tid i månaden och då känner jag att självklart ska jag äta choklad om jag vill! 🙂 Man behöver ju inte köpa den största chokladkakan 🙂

nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Känner igen mig så i det du skriver! Jag har haft ätstörningar under många år som än idag påverkar mig vilket gör att jag inte kan sätta massa förbud, det framkallar alla hjärnspöken och ätstörningar igen.. men vill verkligen bli normalt hälsosam ! & stark efter dessa jävla sjukdomar ..
nouw.com/eschutz