Påsken 2021 genom mobilen

Långfredagen startade vi med grillning ute i det friska vädret. Det grillades & kokades korv över öppen eld, barnen fick leta efter påskpåsar som påskharen gömt i skogen, vi fikade & hade det trevligt utomhus i flera timmar. Mellan 9-14 var vi ute & sög in all d-vitamin från solen som det bara gick. En lyckad dag med andra ord, detta blev den 30e grillningen i släkten på Långfredagen.

Påskafton firade vi hos mina föräldrar med god mat, tårta & bus. Påskharen hade även lämnat två påskägg till barnen som dem fick leta rätt på. Till kvällen åt vi tapas & myste hemma med bara Wille då Wiggo åkte till farfar & farmor för att sova där ensam en natt utan lillebror.

Påskdagen startade jag & Wille med en långpromenad med våra fina vänner. Längesen dem sågs, längesen Wille ens åkte vagn så långt & länge. Vi tog en mellis pause på stan med frukt & festis innan vi gick hem igen. Wiggo kom hem från farfar & farmor & följde med mig till Granngården där vi köpte blommor, Vi grillade sjukt gott kött & njöt av våren, åt glass & gottade oss som Wiggo sa så fint.

Igår var vi mest hemma & tog det lugnt, Wille fick för sig att sluta med blöja & blev stor kalsongkille. Jag fick lite panik av att han blir stor så himla fort ! hinner inte med i svängarna! Wiggo fick en ny stor cykel så nu är han redo för våren på riktigt & att lära sig cykla utan stödhjulen också.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer