Paniken när han inte kunde andas

Godmorgon

Det är en extremt trött mamma som i skrivande stund just vaknat & ligger med en utslagen bebis på bröstet. Jag har dragit på mig en rejäl mancold, mina bihålor gör så att det känns som hela huvudet ska explodera vilken sekund som helst. Jag nyser, fryser så jag skakar. Det som ändå oroar mig mest är att Wille börjar låta täpt och har haft svårt att andas när vi försökt amma inatt.. Han har fått panik & bara skrikit & inte kunnat ta bröstet. Har därför fått sova med honom på bröstet för att han inte ska få panik och istället bli lugn av mitt hjärtslag & doften och värmen från mig.


Även om de känns som jag ska dö ligger mitt fokus på Wille & Wiggo med såklart. Att vara mamma & sjuk är knappt någon skillnad mot att vara frisk. Jag måste såklart prioritera barnen först mig själv & mitt mående kommer ju i andra hand om inte tredje.


”Tur nog” om man nu ens får säga så så ska Wiggo till dagis några timmar så jag & Wille får vila. Återigen får jag ställa in dagens planer & sånt jag velat få gjort hemma för att jag är sjuk. Jag som äntligen börjat känna mig som människa o bli lite piggare efter förlossningen & infektionen i livmodern ska nu såklart bli sjuk också! Någon måste ju hata mig? Ska jag aldrig få vara frisk & få må bra ?

En bild från igår då vi var pigga..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Åh gud ❤️
nouw.com/paulinarodhe
Millasmat
Millasmat,
Lättare att få jobbiga förkylningar när man haft infektion och fått antibiotika en omgång. Krya på er!
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Ja kan tänka mig att de är så.. eller jag känner det ! Tack <3
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Förstår dig! Lincoln är lite lite lite hostig fortfarande men ändå förjävligt att dom små ska bli sjuka.. krya på er ❤️
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Usch ja ! hemskt jobbigt..
nouw.com/eschutz
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
josse
,
Krya på er!!! Kan va riktigt jobbigt o ta hand om en bebis när man är sjuk 😣 Om du blir sämre o behöver hjälp kan ju alltid Viktor vara hemma och hjälpa om han ansöker föräldrapenning medans du sjukskriver dig istället på försäkringskassan 😊
Man får ju göra så istället för att ansöka om vabb när bebis är under 8 månader och den som är föräldraledig är för sjuk för att ta hand om barnet själv, kram!
eschutz
eschutz,
Jo ja vet, ja gjorde så när jag hade som värst ont av infektionen. Sjukanmälde mig o tog hjälp till att ta hand om barnen. Wiggo är ju på dagis imorgon med så jag har bara Wille o vi kan sova bort halva dagen tillsammans Som vi gjorde idag. Sen hoppas ja att ja är pigg nog i ta hand om båda själv på fredag.
nouw.com/eschutz