Panik, ångest & oro - kommer vi separera ?

Jag är så rädd, så himla himla rädd att det ska ta slut för oss.. Igår när jag gick o la mig på madrassen i ett helt annat sovrum, helt själv utan Viktor vid min sida greps jag av någon form av panikångest. Med ett tryck över bröstet, känslan av att jag inte kan andas & en oro & rädsla i hela kroppen. Jag skulle ljuga om jag påstod att dessa småbarnsår med brutal sömnbrist, treårsstrotts osv inte tär på en. Jag är slut det vet vi nog alla just nu med tanke på hur jag mått & mår just nu. Hur mycket jag än älskar mina barn så är det extremt krävande att aldrig få sova.

Jag vet att vi är starka tillsammans men ändå är jag så otroligt rädd att tuffa småbarnsår ska ta kål på oss & att det skulle bara ta slut. Jag är så rädd att vårt förhållande ska gå i kras. Av att jag igår gick & la mig själv i ett helt annat rum fick väl tankarna att snurra antar jag så min kropp greps av panik, rädsla & oro. Jag har gråtit ut & berättat om min oro för Viktor nu på morgonen & det kändes så skönt. Något vi lovat varandra är att ge mer tid åt varandra, det behövs när det är tuffa tider för vi är ett starkt team i grund & botten & kärleken är ändå starkare nu än innan vi fick barn. Antar att just att vi har barn tillsammans också gör mig extra rädd att vi en dag inte skulle vara vi längre.

MEN nej inte tänka mer så här. Natten var ändå kaos men en glädjande nyhet är att tanden är nu helt igenom! Kanske kan det vända nu? & Jag lämnade nyss en Wiggo som skulle på äventyr med dagis idag ! Mer om det senare, nu ska jag äta frukost.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer